Eerste les 19 augustus

Vanaf 19 augustus is het eindelijk zover, dan opent Budo Yujo, na een welverdiende zomervakantie, haar deuren.
En wat hebben we er zin in!
De matten liggen klaar om in elkaar gepuzzeld te worden.
De inschrijvingen stromen gestaag binnen. Oude bekenden, maar ook hele nieuwe leden, nieuwsgierig geworden door onze advertenties en demonstraties. En natuurlijk is iedereen van harte welkom.
Ook de leraren zitten niet stil. Alle docenten hebben al diverse zwarte banden en vele jaren ervaring in het lesgeven. Maar wij willen heel veel kwaliteit gaan bieden en daarom gaan meester Frank en meester Marinus de hernieuwde leraar A opleiding bij de Judobond Nederland (JBN) volgen. Ben en Ciska gaan daarnaast het komende half jaar de officiële papieren voor Dojo assistent behalen bij de Budoschool Takken/ShiSenDo welke officieel erkend wordt door de JBN.
Ciska is tevens gevraagd om mee te trainen in de wedstrijdploeg van de budoschool Shi-Sen-Do. Ooit had deze school een vestiging in-toen nog-gemeente Niedorp. En afgelopen mei heeft ShiSenDo met twee leerlingen brons behaald op de Europese Kampioenschappen.

Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts. Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving.

U ziet het, ambitie en vertrouwen genoeg.

Nieuws foto