Eerste Sportgala op zaterdag 7 november a.s.

Vrijdagavond kwamen er weer een aantal sportverenigingen uit Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp en Oude Niedorp bij elkaar.
Dit keer was de vergaderlocatie de voetbalkantine van v.v. Nieuwe Niedorp. Er werd deze avond verder gepraat over het Sportgala.
De kogel is door de kerk, op zaterdag 7 november a.s. gaat het eerste Sportgala plaatsvinden. Zet deze datum alvast in de agenda, want dit gaat een bijzondere avond worden.
Het gaat een jaarlijks terugkerend evenement worden, waarbij niet alleen de sporters en sportsters centraal staan, maar waar ook de onzichtbare vrijwillig(st)ers in het zonnetje worden gezet. Samen met het Noord-Hollands Dagblad zal PeWi's Nieuwspagina dit evenement aandacht gaan geven en tijdens de verkiezing zullen alle genomineerde deelnemers en deelneemsters een plekje gaan krijgen op deze Nieuwspagina. De deelnemende sportverenigingen kunnen nu beginnen met het voordragen van de kandidaten.
Mochten er nog sportverenigingen zijn in Lutjewinkel, Winkel, Nieuwe Niedorp en Oude Niedorp, die niet zijn benaderd voor dit Sportgala, neem dan contact op via de speciale website van het sportgala.
Het evenement heeft ook al een eigen website en is actief op het sociale netwerk.

Nieuws foto