Grote Clubactie

We zijn krap 1 maand van start en wat draaien we lekker! Goedgevulde lessen met super enthousiaste leerlingen, en dat allemaal op een toplokatie. En wat is het heerlijk lesgeven met zulke goede leerlingen. Ook al zijn we nog maar net begonnen, toch hebben we al grootse plannen met deze school. Maar omdat we net begonnen zijn, hebben we eigenlijk nog geen buffer opgebouwd om dit te realiseren. En daarom doen wij mee met de Grote Clubactie. Het zal u vast niet onbekend in de oren klinken: leerlingen van een sportschool of vereniging lopen vanaf een vastgestelde datum langs de deuren om loten te verkopen. 80% van de opbrengst gaat direct naar de club. Dit kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld de aanschaf van leermiddelen of buitenschoolse activiteiten.
Tevens hebben wij ons aangemeld voor het gratis prijzenpakket van de Grote Clubactie. De beste verkoper komt in aanmerking voor een aantrekkelijk prijzenpakket. Dit prijzenpakket is beschikbaar gesteld door www.horloge.com.
De verkoop van loten begint dit jaar op zaterdag 13 september. Vanaf die dag lopen onze leerlingen langs de deuren om loten te verkopen. Gunt u onze school ook een extra steuntje in de rug?

Alvast bedankt, namens Stichting Budo Yujo!